Sluta mesa

Mesa är en verbalisering av adjektivet mesig. Vet inte om verbet existerar eller om det är min egna uppfinning. Men nog om det.

Vad Syrran vill säga är att så mycket onödiga missförstånd och krångel som kommer av att försöka vara till lags med alla. En totalt omöjlig uppgift skulle jag säga. 

Ibland måste en våga ställa sig upp och säga sin mening. Det behöver inte vara farligt. Ofta handlar det om vardagliga mellanmänskliga kontakter. Går det inte hem får en väl inse att just den/de relationerna inte var de viktigaste. Och då är det troligen bäst att avsluta det hela. Å andra sidan är det relationer med kvalité, då brukar det inte vara något större besvär att ställa allt till rätta igen.

Många gånger handlar problemen om att vilja/ha förmåga, att inse att alla kanske inte vill ha det liv som just du har. Det finns många olika sätt att leva på! Och det ena behöver inte vara bättre än det andra. Konstigt att behöva skriva det....

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln